topbar.asp jagtwebmaster.dk
 

Velkommen til jagtwebmaster.dk  hjemmeside.

menu.asp jagtwebmaster.dk
  FORSIDE
  INFORMATION
  KONTAKT
  REGISTRERING
  KOM I GANG
  BETINGELSER
  BILLEDER
  Kalender
  LINK
  NYHEDSBREV
  ADMIN.
 

23-02-2008
17 online !

Information om jagtwebmaster.dk
 
Jagtwebmaster.dk er til dagligt ansvarlig webmaster for flere jagtforeninger i region 3. Min erfaring med at lave hjemmesider kommer fra mit tidligere arbejde som autoriseret edb forhandler i gennem 14 år, hvor jeg skulle vedligeholde en af Danmark største edb hjemmesider i egen virksomhed. Grundet helbredsmæssige årsager er denne virksomhed lukket den 1.6.2004.
 
Fritidsinteresser: Foto, jagt og fiskeri
 
Foto
Jeg har tidligere arbejdet som freelance fotograf med eget atelier og mørkekammer på Amager, hvor jeg har beskæftiget mig en hel del med portrætfoto, pressefoto, reklamefoto m.m..
 
Jagt
Jeg er medlem af to jagtforeninger i Midtjylland, Bording-Engesvang Jagtforening og Munklinde og Omegns jagtforening. hvor jeg sidder i bestyrelsen  Jeg har haft jagttegn og riffeltilladelse i over 20 år. Er i besiddelse af et lille jagtrevir på ca. 55 tønder land, som besøges sammen med mine to sønner og min ruhårede hønsehund. Foruden deltager jeg i foreningernes fællesjagter, når det er muligt. I sommeren 2004 har jeg opdrættet en mindre flok af fasaner samt agerhøns til brug for udsætning. Dette arbejde finder jeg en stor glæde ved og ønsker at gentage det i det nye år.
 
Fiskeri
Jeg er ivrig fluefisker og binder selv mine egne fluer.
Fiskeriet foregår normalt i Danmark ved Karup å, ved kysten, samt Put and Take. Når lejligheden byder sig, har jeg fisket i en årrække på 30 år  i Sverige ved Laxens hus i Mörum, hvor der er utroligt naturskønt.
Min bedste fangst er en laks på 10.1kg. og 95 cm taget på en Viblex no. nr.1. spinnere.
Billed
 

Med jæger hilsen jagtwebmaster.dk

bund.asp R H FOTO